TOROSLAR’DAN, BOCCE’DE BÜYÜK BAŞARI

-Bocce Milli Takımına seçilen Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Sporcuları Merve Daşbaşı ve Mehmet Can Yakın, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret ederek, spora ve sporcuya sunduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Bocce Takımı, aldığı başarılara bir yenisini daha ekledi.
Ankara’da düzenlenen Bocce Milli Takım seçmelerine katılarak milli takıma seçilen Toroslar Belediyesi Bocce Takımı sporcularından Merve Daşbaşı; Kadınlar Bocce Raffa dalında rakiplerini yenerek Mersin’in ilk bayan milli sporcusu ünvanını alırken, sporcu Mehmet Can Yakın da; Bocce Volo dalında rakiplerini geçerek, erkeklerde Mersin’in ilk erkek milli sporcusu ünvanını aldı.

Aldıkları bu sonuçla; 1-2 Kasım 2014 tarihinde Antalya Kemer’de yapılacak Uluslararası Akdeniz Kupasında ülkemizi ve ilimizi temsil etme hakkına sahip olan sporcular, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret ederek, şampiyona için başarı sözü verdi.

Türkiye Bocce Bowling Dar Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Niyazi Kutlay ile Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Antrenörü Bülent Sümra’nın da eşlik ettiği ziyarette milli sporcular, desteklerinden dolayı Başkan Hamit Tuna’ya teşekkür etti.
Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Antrenörü Bülent Sümra da Başkan Hamit Tuna’nın katkılarıyla Türkiye Bocce 2.Ligi’nde mücadele eden Toroslar Belediyesi Bocce Takımının kurulduğu günden bugüne kadar önemli dereceler aldığını söyledi.

Milli takım oyuncularına Uluslararası Akdeniz Kupasında başarılar dileyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise; “İnanıyoruz ki milli sporcularımız, Ülkemizi ve İlimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Çok çalıştıklarını ve iyi hazırlandıklarını biliyorum. Kendileriyle gurur duyuyorum. İnşallah aldıkları bu başarı daha da taçlanacaktır. Türkiye Bocce Bowling Dar Federasyonu Mersin İl Temsilcimiz Sayın Niyazi Kutlay ile Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Antrenörümüz Sayın Bülent Sümra’ya da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyemizde faaliyet gösteren Bocce Takımımızın aldığı bu üstün başarılar bizleri oldukça mutlu etmektedir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spor faaliyetlerine önem veriyor ve spora yatırım yapıyoruz. Toroslar Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.