“Şehit haberlerine alışılmasın” kurdelesi

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, şehitlerimizin yasını tutmak ve şehit haberlerinin kanıksanmasına engel olmak için siyah kurdele dağıtıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı’nca, şehit edilen askerlerimizin anısına siyah kurdele dağıtılıyor. Belediye binası girişine stant kuran Sağlık İşleri Daire Başkanlığı personeli, hem binaya giriş çıkış yapan belediye peroneline, bürokratlara, hem de gelen geçen Adanalılara siyah kurdele takıyor. Stantta açılan taziye defterine ise, şehitlerimizle ilgili duygu ve düşüncelerini yazmak isteyenlerin görüşleri alınıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Opr. Dr. Fatih Karayandı, “Askerimizin, polisimizin şehit edilmesinin kanıksanmasını istemiyoruz. Siyah kurdeleyle hem yasımızı tutmak, hem de dikkat çekmek istedik” dedi.

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’nın dağıttığı siyah kurdele, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yakasına da takıldı.