Adana ASKİ, Edirne’yi bekliyor

Sezonun ilk maçında hedef galibiyet

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Adana ASKİ Spor, 29 Ekim Çarşamba günü saat 18.00’de Adnan Menderes Spor Salonu’nda oynayacağı Edirne Belediye maçına hazırlanıyor.

Adana ASKİ Spor Asbaşkanı Sedat Sözlü “Geçtiğimiz hafta Çanakkale’de yapılan Kadınlar Türkiye Kupası eleme maçlarına katıldık. Bu turnuvadan finallere katılma vizesi aldık. Bu güzel olay için sporcularımızı ve teknik kadromuzu gönülden kutluyorum. Ayrıca bizlere ev sahipliği yaparak desteklerini esirgemeyen eski Seyhan Kaymakamı yeni Çanakkale Valisi Sayın Ahmet Çınar’a teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzde 29 Ekim Çarşamba günü oynayacağımız Edirne Belediye maçı var. Sezonun ilk maçı ve kendi evimizde oynayacağımız bir karşılaşma olduğu için bizim için ayrı bir önemi var. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz.’ diye konuştu.

Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar ise, Kadınlar Türkiye Kupası elemelerinden çıkarak finallere katılmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Çünkü final vizesi almak bizim ilk hedefimizdi. Artık normal sezon başlıyor. Sezona galibiyetle başlamamız bizim için önemli. Buradan Adanalı hemşehrilerime çağrıda bulunmak istiyorum. Bu takım adından da belli olduğu üzere Adana’nın yani, Adanalı’nın takımıdır. Takıma sahip çıkmak da en çok hemşerilerime düşer. Bu yüzden 29 Ekim Çarşamba günü Menderes spor salonunu dolduralım ve ilk galibiyetimizi hep birlikte alalım” dedi.

Adana ASKİ Spor’da ayak bileğindeki sakatlıktan dolayı uzun süredir tedavi gören Erlana Larkins’in Edirne Belediye maçında oynayıp oynamayacağı henüz netlik kazanmadı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.