CUMHURİYET’İN 91. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla önce Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven’i makamında tebrik etti, ardından İskele’de yapılan kutlama törenine katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 91’inci yıl dönümü Alanya’da coşkuyla kutlandı. Kutlama kapsamında önce kaymakamlık binasında Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven tarafından tebrikler kabul edildi. Buradaki tebrik törenine Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, siyasiler, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, idari birim amirleri ve gaziler katıldı.

Kaymakamlık binasındaki tebrik töreninin ardından Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mustafa Kemal Atatürk’ün takım subayına ait 1926 model Chewrolet marka aracına binerek iskele’deki Şelale Meydanı’na geçtiler. Meydandaki törene çeşitli okullardan öğrencilerin yanında vatandaşlar da katıldı. Şelale Meydanı’ndaki törende önce Kaymakam Tanrıseven, Alanya Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Alper Çetinkaya ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından halkın bayramı kutlandı. İstiklal Marşı okunmasının ardından Kaymakam Tanrıseven tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Kaymakam Tanrıseven’in konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Daha sonra okullar arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından plaketleri verildi. Ardından halk oyunları ekiplerine Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er tarafından madalyaları verildi. Ödül töreninin ardından kutlama sona erdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.