DİSK Genel Başkanı Kani Beko: “İşte Sosyal Demokrat Belediyecilik”

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

ICF Isı Cihazları Fabrikası’nda çalışan ve DİSK’e bağlı Birleşik Metal-iş Sendikası’na üye oldukları için işten atılan 5’i kadın 13 işçi’nin, 5 Ağustos’ta başlayan ve halen devam eden direnişine destek olmak için Eskişehir’e gelen DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a işçilerin direnişine verdiği destek için teşekkür etti.

DİSK’in çalışmaları hakkında bilgi veren Kani Beko, Odunpazarı Belediyesi’nin gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Kurt’u tebrik etti. Başkan Kurt’un özellikle sendikal çalışmaları son derece önemsediğini belirten Beko, “işte sosyal demokrat belediyecilik böyle olur” ifadelerini kullandı.

Kani Beko ve yönetim kurulu üyeleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Odunpazarı’na 20 yıldır gelmeyen sosyal demokrat anlayışın artık tüm Odunpazarı’na yayıldığını ifade etti. İşçi haklarının korunmasında sendikaların önemine vurgu yapan Başkan Kurt; “ICF işçilerini önemsiyoruz ve gerçekleştikleri haklı direnişlerinde her zaman işçilerimizin destekçisi olacağız” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.