Pekar: “Geleceğin sporcuları ASKİ’den yetişecek”

amatorjpg-gelecegin-sporculari-askispordan-yetisecekAmatörlerin vazgeçilmezleri arasındaki yerini alan Amatörce yine izlenme rekorları kırdı. Gazeteci Şehmus Baysal’ın hazırlayıp sunduğu Amatörce’nin bu haftaki konuğu ASKİspor Başkanı Rahmi Pekar ile gazeteci Ömer Demir oldu.
Geleceğin sporcularının Askispor’dan çıkacağını iddia eden Başkan Paker, okullarla entegreli olarak çalışıp, Ceyhan’daki başarılarının üstüne çıkarak Adana’ya büyük başarılar kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

AMÖTERCE SPORSEVERLERİ EKRANLARA KİLİTLEDİ
Gazeteci Şehmus Baysal’ın hazırlayıp sunduğu Amatörce yine Adanalıları ekran başına kilitledi. Amatörlerin değerlendirilmesinden sonra Adana Amatörlerinin durumunu masaya yatıran Usta gazeteci Baysal ve Demir “ Amatörler bizim her şeyimiz. Onlara 20 yıldır destek olmaya çalışıyoruz , destek olmaya da devam edeceğiz. Spora katkı sağlayan herkesin başımızın üstünde yeri vardır” diye konuştular. Tüm sahalardan çekilen görüntülerin yanında Şehmus Baysal ve Ömer Demir haftanın kritiğini yaptı.

“AMATÖR MLAÇLAR CANLI YAYINLANACAK”
Amatörlerin sorunlarını, mutluluklarının yanında müsabakalardaki maç öncesi sonrasını ekranlara 20 yıldır taşıyan Amatörce, yine ilkleri gerçekleştirdi. Önceki gün 19 Mayıs Anadoluspor ile Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan maçı canlı olarak veren Akdeniz TV-Amatörce ortak yayını Adanalılar tarafından büyük beğeni topladı. Yeni kurulmasına rağmen adından sık sık söz ettiren ASKİspor geleceğe güvenle bakıyor.

PEKAR” GELECEĞİN SPORCULARI ASKİSPOR’DAN YETİŞECEK”
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları ile kurulan Askispor’un Ceyhan’ın devamı niteliğinde olduğunu açıklayan ASKİspor kulübü Başkanı ve Aski Genel Müdürü Rahmi Pekar, Tüm takımlara kapılarının açık olduğunu bütçeleri ölçüsünde yardımcı olacaklarını açıkladı. Okullarla enteğreli olarak çalışıp altyapıyı kuracaklarını da hatırlatan Pekar” Geleceğin yıldızları ASKİspor’dan yetişecektir” şeklinde iddialı konuştu.

“ŞAMPİYONLUK HERŞEY DEĞİLDİR”
Canlı yayınAmatörce’de gelen soruları yanıtlayan Başkan Pekar “branşlaşmak gibi düşüncemiz var. Fakat bunlar bir anda olmuyor. Maçlarımıza ilginin büyük olması bizleri memnun etmiştir. Valimize Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve gelen herkese teşekkür ediyoruz. Maçımızı canlı yayınlayarak bize destek olan Akdeniz TV’ye de ayrıca teşekkür etmek istiyoruz. Adana’daki tüm takımlar bizimdir. İlçe ve beldelerle de istişare ederek yetenekli gençleri önce takımımıza ardından Türk sporuna kazandırmayı amaçlıyoruz. Adanalı sporseverleri maçlarımıza bekliyoruz. Göreceksiniz çok yakında Türk sporuna yeni yetenekler kazandıracağız. Şampiyonluk bizim için herşey değildir. Akdeniz Tv’ye ve Amatörce’ye bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Cumartesi günü Adnan Menderes spor salonunda 16.00’daki maçımıza herkesi bekliyoruz.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.