EMEKLİYE HAYAT ETİMESGUT’TA GÜZEL

Etimesgut Belediyesi, 3. emekli konağını 30 Ağustos Mahallesi’nde hizmete açtı. Eryaman, Elvankent ve merkez emekli konakları, Etimesgutlu emeklilerin yeni buluşma yeri oldu.

3. emekli dinlenme evi merkez mahallelerdeki emeklilere hizmet verecek

EMEKLİYE HAYAT ETİMESGUT’TA GÜZEL

Etimesgut Belediyesi, 3. emekli konağını 30 Ağustos Mahallesi’nde hizmete açtı. Eryaman, Elvankent ve merkez emekli konakları, Etimesgutlu emeklilerin yeni buluşma yeri oldu. Anılar, sevinçler, hüzünler burada paylaşılıyor, bir bardak demli çay içiminde memleket meseleleri çözülüyor. Evde temizlik ya da gün yapan eşlerin imdadına da emekli konakları yetişiyor.

Etimesgut Belediyesi, Eryaman ve Elvankent emekli konaklarının ardından merkez mahallelerde yaşayan emeklilerin yararlanacağı 30 Ağustos Mahallesi Emekli Dinlenme Evi’ni tamamladı.

Öğretmenler Parkı yanındaki alana inşa edilen emekli dinlenme evi şimdiden emeklilerin yeni adresi oldu. Park ve cadde üzerlerinde sohbet etmek zorunda kalan emekliler artık huzurlu ve nezih emekli konaklarında bir araya geliyor. Çay ve kahvelerini yudumlarken televizyon seyredip sohbet eden emekliler keyifli zaman geçiriyorlar.

KAHVALTI SONRASI
Ankara’da havaların soğuması, Etimesgut’taki emekli konaklarına olan ilgiyi daha da artırdı. Akşamdan sözleşen emekliler kahvaltının ardından soluğu emekli konaklarında alıyorlar. Sabah gazetelerini okuyup siyasi, ekonomik ve sosyal konulara ilişkin fikir alış verişinde bulunan emekliler, Türkiye’nin bugününü tartışıp geleceğe ilişkin öngörülerini paylaşıyorlar.

EMEKLİLERE TAVSİYE
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, emekliliğin ortaya çıkardığı psikolojik ve sosyolojik sorunların çözümünde emekli konaklarının önemli rol oynadığını belirterek, “İnsanlarımız yıllarca çalışıp didiniyorlar, emekli oluyorlar. Emeklilerimizin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için 3 emekli evimizi hizmete açtık Yine emeklilerimiz için etiSEM bünyemizde birçok hobi kursları düzenliyoruz. Tüm emeklilerimize, emekli konaklarımızdan ve etiSEM kurslarımızdan yararlanmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.