TOROSLAR’DA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINDAN VATANDAŞLAR MEMNUN

Toroslar Belediyesi, İlçede asfalt eksiği bulunan mahallelerde başlattığı sıcak karışım asfalt kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Sağlık ve Mustafa Kemal Mahallelerinde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.

Mahalle gezisi sırasında vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini dinleyen Başkan Hamit Tuna, amaçlarının; Toroslar halkının daha çağdaş ve standartları daha yüksek bir ilçede yaşamalarına olanak sağlamak olduğunu söyledi.

Kaldırım çalışması tamamlanan sokaklarda asfalt çalışmalarına başladıklarının bilgisini veren Başkan Tuna; “Kaldırım çalışmasını tamamladığımız Güneykent, Sağlık ve Mustafa Kemal Mahallelerimizde asfalt kaplama çalışmalarını yürütüyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarla mahallelerimiz daha da güzelleşecektir. Hizmetin mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projeler ve halktan aldığımız destekle hizmetlerimiz ilçe genelinde artarak devam edecektir” dedi.

Asfaltlama çalışmaları sırasında Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile görüşen vatandaşlar da mahallelerinde gerçekleştirilen hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.