MİLLETVEKİLİ NAZLIAKA SAĞLIKLI SUYA KAVUŞTU

nazliaka-suyu_5-ANKARA Sebeke SUYUNDAN İshal oldugunu İddia EDEN Nato’da DAHA SONRA VİLLASININ bulundugu SİTEDE kacak, SAĞLIKSIZ KUYU SUYU kullanildigi Ortaya cikan CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ NAZLIAKA, ASKİ EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ İLE Sağlıklı sebeke suyuna kavuştu

-ASKİ Kacak SU DENETİM EKİPLERİ, NAZLIAKA’NIN SİTESİNDEKİ SAĞLIKSIZ KUYU SUYUNU İPTAL ETTİ, kacak ŞEHİR SUYU Bağlantısı SAĞLAYAN “T” SİSTEMİNİ DE soktu.

Ankara’nın Şehir sebeke suyundan ishal oldugunu İddia Eden Nato’da DAHA SONRA villasının bulundugu Sitede kaçak ettik sağlıksız kuyu suyu kullanildigi Ortaya Çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara MİLLETVEKİLİ Aylin Nazlıaka, Sağlıklı Şehir sebeke suyuna kavuştu.

ASKİ ekipleri DÜN CHP MİLLETVEKİLİ Aylin Nazlıaka’nın villasının bulundugu Sitede kaçak kuyu suyu ettik kaçak Şehir sebeke suyu Bağlantısı oldugunu Ortaya çıkartmıştı.

ASKİ Genel Müdürlüğü Kaçak Su Denetim Çankaya ASKİ Bölge Müdürlüğü ekipleri, A.Ş. Bugün de CHP MİLLETVEKİLİ Aylin Nazlıaka’nın villasının bulundugu siteye giderek incelemelerini olacağını öne sürdü. Ekipler, siteye sağlıksız su sağlayan kaçak kuyu suyu Bağlantılarını TAMAMEN keserek siteye ASKİ’nin sağlıklı, Temiz sebeke suyunu bağladı.

-KAÇAK BAĞLANTILAR İPTAL Edildi

ASKİ Kaçak Su Denetim ekipleri, Bugün Bir Onceki Gün varlığı Tespit edilen A.Ş. Şehir sebeke suyunun kuyu suyu Ile Birlikte siteye kaçak Olarak verildiği “T” Bağlantısı sistemini de sökerek iptal etti.

Kaçak ASKİ su Kontrol ekipleri, Sitenin ış dairesinde Bir Duvardan Acilan delikten içeri girerek “T” bağlantısını yerinden söktüler.

ASKİ Yetkilileri kaçak bağlantının usülsüz oldugunu kaydederken, o Sırada ış dairesinde bulunan Site Yöneticisi Sezgin Can imkb bağlantıdan initial Defa haberinin oldugunu ıleri olacağını öne sürdü.

-SİTEYE Sebeke SUYU Verildi

ASKİ Görevlileri DAHA SONRA siteye 1978 yılından met Yana su sağlandığı belirtilen kuyudan Gelen bağlantıyı TAMAMEN iptal etti A.Ş. siteye ASKİ’nin sebeke suyunu bağladı.

ASKİ Kaçak Su Muduru Rafet Aksoy, MEVCUT 21 konutun ABGS Olarak Kullandığı Sitenin kuyu suyunu iptal ettiklerini sorumulukları.

Aksoy, “Kuyudan depoya Giden hatti iptal ederek Şehir şebekesini Temiz Olarak siteye vermis bulunmaktayız. AYRICA kaçak bağlantıyı da iptal ettik. Yasal Olarak cezai yönetsel bilgi uygulanacak. Cezai islemlerini siteye tebligatla bildireceğiz ” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.