KENT KONSEYİ’NİN MHP ZİYARETİ

ANKARA KENT KONSEYİ BAŞKANI SALTOĞLU VE BERABERİNDEKİ HEYET, MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Kent KonseyiAnkara Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu ile üyelerden oluşan heyet, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

MHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette, Kent Konseyi’nin amaçları ilkeleri ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Saltoğlu, “260 dernek, 19 vakıf, 14 federasyon, 14 muhtarlık dernekleri, 8 oda, 7 kamu kuruluşu, 5 kulüp, 2 birlik, 4 sendika kooperatif ve 13 yönetim kurulu üyemizle birlikte Ankara’nın gelişmesi ve güzelleşmesi için çalışmalar yapıyoruz” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bu anlamlı ziyaretiniz bizim için büyük önem taşıyor. Ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. Kent Konseyi partiler üstü bir kurum. Parti rozetini bir kenara bırakıp Ankara için alınacak her türlü kararın arkasında olacağız” diye konuştu.

Bahçeli, Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde görevli MHP’li belediye başkanları ile meclis üyelerine Kent Konseyi tarafından önerilecek konularda destek olmaları konusunda uyarılarda bulunacaklarını belirterek, “Kentler ve Kent Konseyleri ile ilgili kararların parlamentoya gelmesi durumunda da 53 milletvekilimiz ile elimizden gelen yardımı yapacağız” dedi.

Seyfi Saltoğlu da Kent Konseyi’nin bir siyasi parti kuruluşu olmadığını, bu nedenle her görüşten her düşünceden insanın öneri ve düşüncelerini dinleyerek, faaliyete geçirmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Konsey Başkanı Saltoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “Kent Konseyi Şeref Üyesi Kimlik Kartı” ile “Anı Tabağı” hediye etti.
kent_konseyi_2

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.