AÇILIŞA BAŞKAN YÜCEL’DE KATILDI…

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ASAT Alanya Hizmet Binası’nın açılış törenine katıldı.

Çevreyolu üzeri Adliye Sarayı karşısındaki ASAT Hizmet Binası’nın açılışı bugün düzenlenen törenle açıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı açılışa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye başkan yardımcıları Mehmet Kula, Adem Er ve meclis üyeleri ve MHP Alanya İlçe yönetimi katıldılar.

ASAT Hizmet Binası’nın açılışı öncesi Alanya Kaymakamlığını da ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, burada yaklaşık bir saat kaldı. Başkan Türel’e kaymakamlık ziyaretinde de eşlik eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile sohbet eden Başkan Türel, Yücel’e başsağlığı diledi.Çalışmalar hakkında da karşılıklı görüşen iki başkan kaymakamlık ziyaretinin ardından birlikte ASAT Hizmet Binası’nın açılışına katıldılar.

ASAT’ın açılışında bir konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ”Göreve geldiğimiz 10 aydır, memleketimizin güzide ilçesi Alanyamız için elimizden geldiğince çalıştık ve çalışacağız. Çalışmayı kendimize bir borç biliyoruz, çünkü halkımızın mutluluğu ve huzuru her şeyden önce gelir. Çalışmalarımız da gülen insan sayısını arttırma yönünde devam edecektir. Bugün burada Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel’in teşrifleri ile ASAT Alanya Hizmet Binası’nın açılışı gerçekleşti. Alanyamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” dedi

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.