TOROSLAR’DA ASFALT ÇALIŞMALARINDA YOĞUN TEMPO

Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Korukent Mahallesi’nde, kaldırım çalışmasını tamamladıkları sokaklarda gerçekleştirdikleri asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar’ı daha çağdaş ve modern bir yapıya kavuşturmak için bu yıl da yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını söyledi.

“Planlı Çalışıyoruz”
Korukent Mahallesi Muhtarı İlyas Kılıç’ın da hazır bulunduğu mahalle gezisi sırasında mahalledeki eksiklikleri de tespit ederek, teknik ekiplerine talimatlar veren Başkan Tuna, planlı, programlı ve titiz bir şekilde çalışma yürüttüklerini vurguladı.

Amaçlarının, ulaşıma sağladıkları konforun yanı sıra görsel zenginliği de ön planı da öne çıkarmak olduğunu belirten Başkan Tuna; “Kaldırım çalışması tamamlanan sokaklarımızda asfalt çalışmaları yapıyoruz. Böylelikle sokaklarımız daha düzenli ve modern bir görünüme kavuşuyor” dedi.

Korukent Mahallesi Muhtarı İlyas Kılıç da, mahallesine sunduğu hizmetlerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür ederek; “Başkanımız göreve geldiği günden bugüne kadar mahallemizde çok önemli hizmet ve yatırımları hayata geçirdi. Asfalt ve kaldırım gibi rutin çalışmaların yanı sıra parklar, spor tesisleri, gençlik merkezi ve modern semt pazarı gibi hizmetlerin yapılması ile mahallemiz daha da güzelleşti ve değer kazandı. Mahalle sakinlerim adına Başkanımız Hamit Tuna’ya teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.