Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Arslan’dan duygulandıran ziyaret

ada2-1Mehmet Ali Arslan, Gençlik Merkezlerinde eğitim veren öğretmenleri ziyaret etti, öğretmenler gününü kutladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Arslan, Gençlik Merkezleri’nde eğitim veren öğretmenlerin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü adına, öğretmenler gününü kutladı ve çeşitli hediyeler verdi.

Türkiye’nin aydınlık geleceğinin ancak ve ancak öğretmenlerin, özverili, fedakar çalışmalarını sürdürmesiyle oluşturulabileceğini ifade eden Mehmet Ali Arslan, Gençlik Merkezleri’nde TEOG’la ilgili hazırlık eğitimi verilmesine de değindi.

Mehmet Ali Arslan ortaöğretim öğrencilerine yönelik 26 Kasım Çarşamba günü ve 27 Kasım Perşembe günü yapılacak, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında (TEOG) Gençlik Merkezi öğretmenlerinin, öğrencilere destek olduklarını belirtti. Öğrencinin başarısını anlık bir performansa dayalı olarak değil, geniş bir zaman dilimine yayarak belirleyen TEOG Sınavında öğrencilerin başarı göstereceğinden emin olduğunu vurgulayan Gençlik Ve Spor Daire Başkanı Mehmet Ali ARSLAN öğrencilere de başarılar diledi.