GAZİLERDEN DEMİREL’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Gazi Lokman Aylar, vakfın Etimesgut Temsilcisi Gazi Alparslan Hüyük ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şube Başkanı Üstüner Midiliç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden oluşan gaziler, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’i ziyaret ettiler.

Demirel’e gazi ve şehit ailelerine gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Aylar, “Sayın Enver Demirel, gazilerin ve şehit ailelerinin her zaman yanlarında olan ve desteklerini bizlerden esirgemeyen değerli bir belediye başkanımızdır. Bugüne kadar vermiş olduğu desteklerin yanı sıra binlerce üyesi bulunan Gaziler Vakfı’mıza Kent Konseyi Binası’nda güzel bir yer tahsis etmiştir. Gaziler Vakfı’nın Etimesgut Temsilciliği Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarına başlamıştır. Belediyeyle işbirliği içinde hareket ederek, Etimesgut’taki bütün gazilerimize ve şehit yakınlarımıza ulaşarak, onların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda güzel hizmetler sunacağız” dedi.

DEMİREL: GAZİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR
Başkan Demirel de gazilerin vatan, bayrak ve millet uğruna canlarını ortaya koyduğunu ifade ederek, “Gazilik gibi büyük bir onuru, şerefi layıkıyla taşıyan bütün gazilerimiz bizim başımızın tacıdır. Belediye olarak bütün imkanlarımızla gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın her zaman yanlarındayız. Gaziler Vakfımızla inşaallah önümüzdeki süreçte çok güzel programlar gerçekleştireceğiz. Hem etkinliklerimizle hem de diğer hizmetlerimizle bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaretin ardından Gaziler Vakfı üyeleri Kent Konseyi’nde kendilerine tahsis edilen ofiste çalışmalarına başladılar.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.