SPORCULARDAN BAŞKAN TUNA’YA ZİYARET

sincan2Sincanlı gençler sporda başarı öyküleri yazmaya devam ediyor. Sporun hemen her dalında çeşitli dereceler elde ederek Sincan’ı en güzel şekilde temsil eden sporcular, bu mutluluklarını Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile paylaştı. Sincangücü Spor Kulübü yetkilileri ve sporcuları da kupalarını alarak Başkan Tuna’yı ziyaret etti. Ankara’yı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olmanın heyecanını yaşayan sporcular, Başkan Tuna’ya katkı ve destekleri için teşekkür etti.

Sincangücü Spor Kulübü yetkilileri ve sporcuları Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’yı ziyaret etti. Sincan da faaliyet gösteren ve bünyesinde Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Güreş, Atletizm, Halter gibi 7 branşı barındıran Kulüp, U14 Futbol Takımının kazandığı başarının mutluluğunu Başkan Tuna ile paylaştı. Kupalarını da alarak Başkan Tuna’yı ziyaret eden sporcular, haklı gururlarını belediye başkanlarıyla paylaştı. 58 takımın katıldığı 2013-2014 Sezonu Bölgesel Lig U14 6. Grupta 1. olarak Ankara’yı Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan Sincangücü Spor Kulübü, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başarılarından ötürü sporcuları kutlayan Sincan Belediye Başkanı Doç Dr. Mustafa Tuna; “Sincan’dan yetenekli gençlerimizin çıkması ve bizi en iyi şekilde temsil etmeleri bizleri gerçekten çok memnun ediyor. Sporcularımıza da ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarıları ile bizleri yurt içi ve yurt dışında gururlandırmaya devam edeceklerinden kuşkum yok. Bizde Belediye olarak, sporun her dalında yeteneklerini geliştirmek isteyen gençlerimize fırsat sunmaya gayret ediyoruz.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.