BAŞKAN CAN, KIZILAY’A KAN BAĞIŞLADI

Kızılay Kan Merkezinin düzenlediği kan bağışı kampanyasına Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’da destek verdi.
Belediye Yemekhanesi önüne Kızılay tarafından kurulan çadıra gelen Belediye Başkanı Şevket Can, kan verme işlemini gerçekleştirdi ve kök hücre bağışı konusunda Gönüllü Kök Hücre Bağışçısı Kazanım Bölge Yetkilisi Özge Er’den bilgi aldı.

Kan bağışlamanın hayırlı bir iş olduğunu belirten Başkan Can, kaynağı sadece insan olan ve başka bir yolla temini mümkün olamayan kan ihtiyacını karşılamanın yolunun gönüllü bağışlardan geçmekte olduğunu söyledi.

Başkan Can, “Kan insan hayatında çok önemli bir unsurdur. Hayatlar kurtarabiliyorsak ne mutlu bizlere, inşallah kurumumuzla ve personelimizle beraber devamlı sizleri burada görmek isteriz. En azından bunu geleneksel hale getirip, senede bir veya iki defa sizleri aramızda görmek istiyoruz. Herhangi bir sağlık problemi olmayan tüm insanlarımızın, Kızılay’ın başlatmış olduğu kan kampanyasına katılarak katkı sağlamalarını istiyoruz. Bu konuda Kızılay yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Can’la birlikte belediye çalışanları da kan bağışı yaptı.

Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Tunçhan Demir ve Kızılay Mersin Kan Merkezi Müdürü Saltuk Buğra Özcanlı, Başkan Can’a desteklerinden dolayı çiçek ve plaket takdim etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.