BAŞKAN YÜCEL, ENGELLİLER VE AİLELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dünya Engelliler Günü’nde engelliler ve aileleri için Doğanay Otel’de yemek verdi. Geç saatlere kadar süren gecede Cihan Erman ve Ranya Çağlar şarkılarını engelliler için seslendirdi.

Alanya Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinlikler kapsamında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, engelli bireyler ve aileleriyle Doğanay Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldi. Alanya Belediyesi’nin organize ettiği yemeğe Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Cafer Uyar, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, ALTİD Başkanı Burhan Sili, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Skal Kulübü ve Alanya Patika Derneği Başkanı Levent Benal, İş adamı Selçuk Doğan, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

BAŞKAN YÜCEL’DEN KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Programın açılış konuşmasını yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi olarak Dünya Engelliler günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlediklerini dile getirdi. Başkan Yücel, “Bu geceye katkı sağlayarak farkındalık oluşturduklarına inandığım, başta Değerli İşadamımız Selçuk Doğan’a, emek veren tüm personelime teşekkür ediyorum. Programımıza katıldığınız için teşekkür eder, eğlenceli bir gece geçirmenizi diliyorum.” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Yücel, geceye katkı sağlayan İşadamı Selçuk Doğan’a, ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye, Patika Derneği Başkanı Levent Benal’a, İşadamı Ali Dizdaroğlu,Beyaz Prodüksiyon sahibi Fatih İlyasoğlu’na ve geceye şarkıları ile renk katan sanatçılar, Ranya Çağlar ile Cihan Erman’a plaket takdim etti.

ENGELLİLER GECE BOYUNCA EĞLENDİ

Plaket töreninin ardından engelli vatandaşlar ve aileler Ranya Çağlar ile Cihan Erman’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendiler. Gecenin sonuna kadar engellileri yalnız bırakmayan Başkan Yücel’e engelli aileleri büyük sevgi gösterisinde bulundu. Engelli çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Adem Murat Yücel, engellilerle sohbet etti ve onlarla fotoğraf çektirdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.