Narlıca Mahallesindeki Çalışmalar Devam Ediyor…

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak Adana genelinde çalışmalar devam etmektedir. Kanalizasyon çalışmaları kapsamında, Narlıca Mahallesi Ray Sokak mevki DDY güneyi, alt geçit batısındaki çalışmalar devam etmektedir.

1400 mm çapında çelik boru içinden, 1200 mm çapında ctp boru sürülmesi çalışması yapılmaktadır. Ayrıca çalışmalarda 30 metre yatay delgi uygulanacak olup, yatay delginin 15 metrelik kısmı tamamlanmış olup, yatay delgi sayesinde kuzeyden güneye yığılan yağmur sularının ve kanalizasyon sularının akışı daha kolay olacaktır.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’nün talimatı ile ASKİ Genel Müdürü Rahmi PEKAR’ın takip ettiği çalışmalar ile ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Yüksel DURNA bizzat ilgilenmektedir. Genel Müdür Rahmi PEKAR “Adana’nın yaşamak zorunda olunan bir şehir değil, yaşanmak istenen bir şehir olması için çalışıyoruz. İnşallah azmimiz ile bunu başaracağız” dedi.

Çalışmaları denetleyen Genel Müdür Yardımcısı Yüksel DURNA ise yaptığı açıklamada, “vatandaşlarımız için sürekli çalışmaktayız, çalışmaları sık sık ziyaret ediyorum çünkü, arkadaşlarımızın var güçleri ile çalıştığını, aynı duyguları paylaştığımızı görmek bizi mutlu ediyor. Çalışmaları İnşallah en yakında bitireceğiz” dedi.

Genel Müdür Yardımcısı Yüksel DURNA, Adanalılara aynı mevkide yapılacak olan 2200mm çapında çelik boru içinden 1600mm çapında 3 adet betonarme boru sürülmesi yağmur suyu çalışmalarının da müjdesini verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.