Yenimahalle’de Parklara Kış Bakımı

553653Yenimahalle Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların buluşma yeri olan parklara kış bakımı yapıyor.

5 yılda 1 milyon 500 bin metrekare yeşil alanı ilçeye kazandıran belediye, 2013 yılının başından beri 40 parkı hizmete açarak Yenimahalle’ye nefes aldırdı. Parkları güzelleştirmek için yaz-kış aralıksız çalışan ekipler, parklarda kış bakımlarını sürdürüyor. Ekipler, bir yandan biriken karları ve kurumuş yaprakları temizlerken, bir yandan da ağaçları buduyor. Vatandaşları olası sakatlanmalardan korumak için parklardaki spor sahaları, yürüyüş parkurları da kardan temizlenirken, fitness aletlerine de bakım yapılıyor. Ayrıca parkların elektrik tesisatları da bir bir elden geçiriliyor. Hummalı çalışmalar devam ederken vatandaşlar parklarda spor yapmaya, çocuklarıyla vakit geçirmeye devam ediyor. Çalışmalar sırasında ekiplerle sohbet eden vatandaşlar, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür mesajı gönderdi. Yenimahalle Belediyesi’nin hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Çocuklarımız oyun parklarında vakit geçirirken biz de yürüyüş parkurlarında, spor alanlarında spor yapıyoruz. Parklarımız buluşma yerimiz oldu, bize nefes aldırdı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.