ALANYA’DA HERKES GÜLECEK

yucel-kYerel seçimlere sayılı günler kala temposunu artıran MHP Adayı Yücel, Alanya için projelerini anlatırken “Bu yola çıktığımız ilk günden sonra tek hedefimiz vardı: Alanya’da gülen insan sayısını arttırmak” dedi.

ÜÇ AYDA BİR TOPLANTI SÖZÜ
Yerel seçimlere 3 gün kala Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, çalışma temposunu artırdı. Sabah kahvaltısında taksici ve kamyoncu esnafı ile bir araya gelen Yücel, ulaşım esnafı için projelerini açıkladı. Mevcut yönetimden sitemleri dinleyen Yücel, “5 yılda değil 3 ayda bir sizlerle ve oda başkanlarınızla toplantı yapacağım” dedi.

ALANYA’YA YAKIŞIR PROJELER
Yücel, taksiciler için tek tip taksi durakları projesi olduğunu belirterek “Bu proje ile biz Alanyamızın tanıtımında önemli rol alan taksici esnaflarımıza hem daha modern hem de görünümü ile Alanyamıza yakışır taksi duraklarını hizmete sokacağız” dedi. Çıplaklı ziyaretinde de yoğun bir ilgi ile karşılaşan Yücel, 10 yıldır yönettiği Kestel Belediyesi personeli tarafından plaketle onurlandırıldı.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
Öte yandan Kanal A ekranlarından soruları yanıtlayan Yücel, Büyük Alanya için projelerini anlattı. “Bu yola çıktığımız ilk günden sonra tek hedefimiz vardı: Alanya’da gülen insan sayısını arttırmak” diyen Yücel, projelerini ve çalışmalarını bunun üzerine kurduklarını ve her kesime uygun projelerini açıkladıklarını belirtti. Yücel, göreve gelince ekibi ile gen gündüz çalışacağını vurguladı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.