Meydan Caddesi’nin Açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’nün Katılımları İle Gerçekleştirildi…

Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından kanalizasyon çalışmalarının ardından, Meydan Mahallesi Meydan Caddesi’ndeki tüm çalışmalarımız tamamlanmış olup, 6000m²’lik alana parke taşı döşenerek yol yapım çalışmaları da tamamlanmıştır.

Açılışa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan KARALAR, Belediye Meclis üyeleri, Genel Sekreter Şaban ACAR, Genel Sekreter Yardımcısı Halil AVŞAR, ASKİ Genel Müdürü Rahmi PEKAR, ASKİ bürokratları, muhtarlarımız, çok sayıda basın mensubu ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan KARALAR, aynı mahallede büyüdüğünü belirterek, “görüyorsunuz birlikte çalışıyoruz, sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ASKİ Genel Müdürü Rahmi PEKAR, “Meydan Mahallesi, Meydan Caddesi bölgenin en yoğun ve en işlek caddelerinden bir tanesi. Normalde yapılan bu çalışmalarda sadece altyapı çalışmasının üstünün kapanması gerekiyordu ama bütünlük oluşması açısından ve daha sonra yama olmaması açısından yolu yağmur suları ve ızgaralarla beraber komple ele alarak kısa bir sürede bu hale getirdik. Zaman zaman çalışmaların yapılmış olduğu bu bölgelere gelip incelemelerde bulunduğumuzda, vatandaşlarımız hizmetin geciktiği yönünde serzenişlerde bulundular, bizde bunları saygıyla karşılıyoruz ama şu unutulmamalıdır ki, altyapı çalışmalarında dolgu olduğu için belli bir süre geçmeden yapılan çalışmalarda bir iki ay sonra parkelerde çökme meydana geliyor. Bu çökmelerin olmaması esnaf ve vatandaşlarımızın ileriki günlerde sıkıntı yaşamamaları için belirli bir süre beklemek zorunda kaldık. Hepinize hayırlı uğurlu olsun” açıklamalarında bulundu.

Meydan Mahallesi Muhtarı İsmail BÜYÜKTAŞ çalışmada emeği geçenlere teşekkür konuşması yaptıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ konuşmasını gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı SÖZLÜ konuşmasında “Büyükşehir diye ayrı bir yer yok, bütün ilçelerden sorumluyuz, diğer belediye başkanları ile beraber hizmet yaptığımız için mutluyuz. ASKİ Genel Müdürümüzün de dediği gibi gerek idari sebeplerden, gerekse fiziki sebeplerden dolayı beklemek zorundaydık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından sembolik olarak açılış töreni gerçekleştirildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.