BAŞKAN YÜCEL: “NEZAKET GÖRÜŞMESİYDİ, GÜNDEM ALANYA’YDI”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya Havalimanı’nda yaptıkları özel görüşmede gündemin Alanya olduğunu söyledi. Başkan Yücel, “Alanya’ya yapılabilecek yatırımlar konusunda, Alanya’nın önünü açacak çalışmalar konusunda görüştük.” dedi.

Alanya Belediye Encümeni Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında toplandı. Toplantıda birimlerden gelen evraklar görüşülerek karara bağlandı. Belediye Başkanı Yücel, encümen toplantısı sonrasında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

BAŞKAN YÜCEL: “ALANYA ZİYARETLERİNE KATILAMADIĞIM İÇİN NEZAKETEN GÖRÜŞTÜM”

Haftasonu Antalya Havalimanı VİP Salonu’nda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’yla yaptıkları ikili görüşmeyle ilgili soruları yanıtlayan Başkan Yücel, “Yok arkadaşlar. Bu görüşme ne hikmetse değişik yönlere çekiliyor. Kesinlikle öyle bir şey yok. Sayın Bakanımızla bizim herşeyden önce siyasetten de önce bir dostluğumuz ve yıllara dayanan bir ast üst ilişkimiz var. Bu dostluğu 10 yıldır ve daha öncesinden sürdürüyorum. Bakanımız 2 kez Alanya’ya geldi. Birincisinde yurt dışındaydım. Bu gelişinde de Adana’da Belediyeler Birliğinin düzenlediği Akıllı Şehirler Zirvesi’nde olduğum için katılamamıştım. Kendisine de söylemiştim. Pazar günü de Ankara’ya döneceği için kendisiyle telefon konuşmamız neticesinde Antalya Havalalanı Vip Salonu’nda bir görüşmemiz oldu.” dedi.

“GÖRÜŞMEMİZDE GÜNDEM ALANYA’YA YAPILACAK HİZMETLERDİ”

Bir nezaket görüşmesi olduğunu vurgulayan Başkan Yücel, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’yla Alanya’ya yapılacak hizmetler ve yatırımlar ile ilgili konuştuklarını söyledi. Başkan Yücel, “Bu görüşme Alanya’nın gündemi, kendimizin nezaketi, budur. Bunun dışında hiçbirşeydir. Alanya’ya yapılabilecek yatırımlar konusunda, Alanya’nın önünü açacak çalışmalar konusunda görüştük. Sağolsun bizim bir dediğimizi iki etmiyor. Ne benimle ilgili, ne arkadaşlarımızla ilgili, ne de bölgeyle ilgili hiçbir siyasi ayrım yapmadan bizlere her konuda yardımcı olmaya çalışıyor.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.