OKUL SPORLARI KROS YARIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Alanya Belediyesi’nin destekleriyle “2014-2015 Eğitim – Öğretim yılı Alanya Okullararası Kros Yarışları” 27 Aralık Cumartesi günü yapıldı.

Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından organizasyon alanı çalışmaları ve yarışın yapılmasında gereken destek ekip ve ekipmanları sağlanan yarış; Grand Kaptan Otel Önünde başlayıp Kaymakamlık önünde bitti. Yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere dört ayrı kategoride yapılan yarışlara; yıldız kızlarda 62 sporcu, yıldız erkeklerde 85 sporcu, genç kızlarda 36 sporcu ve genç erkeklerde 56 sporcu katıldı.

Yarışlar sonunda yıldız kızlar da; birinci Abdurahman Alaettinoğlu O.O.’dan Sıla Demir, ikinci Oba Hacıkadiroğlu O.O.’ dan Azize Bekar, üçüncü Değirmendere O.O’dan Şerife Yağmur Çelik oldu. Yıldız Erkeklerde Sema Eray Erdem O.O. dan Baran Aktan birinci, Mahmutlar O.O. dan Mehmet Ali Yıldız ikinci ve Kestel Akdeniz O.O. dan Mehmet Dönmez üçüncü oldu.

Genç kızlar kategorisinde ise; ÖHEP Lisesinden Damla Alkım Ölmez birinci, ÖHEP Lisesinden Gönül Temiz ikinci ve Alanya Lisesinden Fatma Çakır üçüncü oldu. Genç Erkeklerde birinci Endüstri Meslek Lisesinden Emirhan Altıntaş, ikinci Alanya Lisesinden Hüseyin Azkın ve üçüncü Alanya Lisesinden Ahmet Boynueğri oldu.

Tüm yarışı izleyen Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur; “Yağan sağanak yağmura rağmen yapılan yarışta atletler kıyasıya mücadele ettiler. Tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Okul Sporları yarışlarımız diğer branşlarda da devam etmektedir. “dedi.