Odunpazarı Belediyesi’nden okul bahçelerinde kar temizliği

Son yılların en sert kışının yaşandığı Eskişehir’de, Odunpazarı Belediyesi ekipleri ilçe genelinde ki okulların giriş-çıkışlarını ve bahçelerini temizledi.

Eskişehir’de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve ardından oluşan buzlanma, hayatı olumsuz yönde etkilerken Odunpazarı Belediyesi, öğrencilerin kardan ve buzdan etkilenmemesi için ilçe sınırlarındaki okulların giriş-çıkışlarındaki buzları kırarak okul yolundaki engelleri kaldırıyor.

İş makinelerinin de kullanıldığı temizleme çalışmaları sonunda okul bahçelerinde biriken kar kütleleri ortadan kaldırılırken, okul girişlerinde oluşan buzlanma önleniyor.

Çalışmalar kapsamında kamu kurumlarından gelen talepleri de değerlendiren ekipler, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı girişinde de kar temizleme çalışması gerçekleştirdi.