ÇALIŞAN VE ÜRETEN BİR KENT KONSEYİMİZ VAR

Etimesgut Belediye Meclisi, Etimesgut Kent Konseyi’nin 14. Olağan Genel Kurulu’nda çalışma gruplarınca alınan tavsiye niteliğindeki raporu oy birliğiyle kabul etti. Raporda ilçenin sorunlarının tespiti ve çözümüyle ilgili önemli tespitler ile çözüm önerileri yer alıyor.

Raporla ilgili konuşan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ciddi anlamda çalışan ve üreten bir Kent Konseyi’ne sahip olduklarını belirterek, “2012 yılında Konseyimiz açıldığı günden bu yana çok önemli çalışmalara imza atıyor. İlçemizdeki sorunların tespitinde çözümünde büyük rol oynuyor. İşte bugün oyladığımız raporda da çok önemli tespitler var. Bütün meclis üyelerimizin tavsiye niteliği taşıyan bu raporları okumasında yarar vardır” diye konuştu.

KARARLARI ÖNEMSİYORUZ
Demirel, Kent Konseyi’nde çalışma grupları tarafından alınan kararlarla ilgili olarak belediyenin ilgili birimlerince geniş kapsamlı bir çalışma yapılacağının altını çizerek, “Belediyenin asli görevleri arasında bulunan konularla ilgili çalışmalara hemen başlayacağız. Belediyemiz dışında çözümü bulunan konularla ilgili de diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla istişarelerde bulunarak çözüm yolları arayacağız. Kent Konseyimizin titizlikle oluşturduğu raporları alınan kararları görmezden gelemeyiz. Bu rapor ve kararları çok önemsiyoruz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.