MAVİ GÖL’DE PİKNİK ZAMANI

-HAVALARIN ISINMASIYLA BİRLİKTE TATİLİ FIRSAT BİLEN BAŞKENTLİLER BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE AİT REKREASYON ALANLARINI DOLDURDULAR

-YEŞİL İLE MAVİ’NİN BULUŞTUĞU ENDER PİKNİK ALANLARINDAN BİRİ OLAN MAVİ GÖL’DE ANKARALILAR HEM TEMİZ HAVADA SAĞLIKLI BİR GÜN GEÇİRDİLER HEM DE HAFTANIN YORGUNLUĞUNU ATTILAR

Havaların ısınmasını fırsat bilen Ankaralılar piknik alanlarına koştular. Büyükşehir Belediyesi’ne ait rekreasyon alanlarından biri olan Mavi Göl’de tatili fırsat bilen Ankaralılar hafta sonunda hem piknik yaptı hem de spor yaparak eğlendi.

Yeşil ile mavinin buluştuğu Mavi Göl’de hafta sonunda sabah erken saatlerden itibaren piknik alanlarını dolduran Başkentliler akşam geç saatlere kadar temiz hava soluyarak piknik yaptılar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Mavi Göl Rekreasyon Alanı’nda anne ve babalar mangal hazırlarken çocuklar ise her yaş grubuna uygun oyun alanlarında oynadılar, bisiklete bindiler.

-ÇOCUKLARIN EĞLENCESİ ÖRDEKLER

Çocukların bir diğer eğlencesi de göldeki ördekler oldu. Mavi Göl’de göl kenarında bazı çocuklar da ördeklere ekmek vererek hem bu hayvanları yakından görme fırsatı buldular hem de doğal hayatı tanımaya çalıştılar.

Mavi Göl’deki eğlence duraklarından birisi de su araçları oldu… Ankaralılar Mavi Göl’de deniz bisikletine binerek veya tekne turuna katılarak denize olan özlemlerini bir nebze de olsa azaltabildiler…

On binlerce Ankaralının hafta sonunda piknik yaptığı Mavi Göl’de Büyükşehir Belediyesi güvenlik ve temizlik önlemlerini gün boyunca almayı sürdürdü.

Park yerlerindeki koordinasyonu sağlayan güvenlik görevlileri vatandaşların sıkıntı yaşamaması için ellerinde gelen gayreti göstererek Ankaralıların iyi bir gün geçirmelerini sağladılar.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.