TEPEBAŞI’NDAN SOĞUK HAVALARDA SICAK SALEP İKRAMI

Tepebaşı Belediyesi soğuk havalarda kurduğu stantlarla vatandaşlara ücretsiz salep dağıtımı yapıyor.

Kış şartlarının ağır koşullarda yaşandığı şu günlerde Tepebaşı Belediyesi vatandaşların yoğun olarak bulunduğu noktalara kurduğu stantlarla ücretsiz sıcak salep dağıtımına başladı.

Espark ve Kanatlı AVM’nin kapılarında kurulan stantlara vatandaşların ilgisi büyük oldu. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç “soğuk kış günlerinde bu uygulamayla hem bir geleneği yaşatıyor hem de vatandaşlarımızın soğuk havalarda bir nebze bile olsa ısınmasını sağlıyoruz” dedi. Başkan Ataç ayrıca dağıtıma Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi’nin de gönüllü olarak katıldığını belirterek bu güzel jestten dolayı dernek üyelerine teşekkür etti.

Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Cafer Eşen de “Tepebaşı Belediyesi ve Başkanımız Dt. Ahmet Ataç bizler için bugüne kadar çok güzel çalışmalara imza attı. Bizlerde bu etkinliğe gönüllü olarak katılarak Tepebaşı ve vatandaşlarımız için bir şeyler yapmak istedik. Başkanımıza bir kez daha teşekkür ederim “ dedi.

Soğuk havalarda akşam saatlerinde Espark ve Kanatlı AVM’nin kapılarında kurulan stantlardan vatandaşlar ücretsiz olarak sıcak saleplerini alabilecek.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.