BÜYÜKŞEHİR’DEN RESİM SERGİSİ

ESMEK Turistik El Sanatları Merkezi ve Yunusemre Eğitim Merkezi resim kurslarına katılanların ürettikleri eserler, yılsonu sergisiyle beğeniye sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları yılsonu sergilerini açmaya başladı. Turistik El Sanatları Merkezi ve Yunusemre Eğitim Merkezi resim kursu yılsonu sergisi, Haller Gençlik Merkezi Sergi Salonu’nda açıldı. 5 Haziran’a kadar açık kalacak olan sergide 50 kursiyerin 75 eseri sergileniyor.

Serginin açılışına katılan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Didem Aydınmakina “Büyükşehir Belediyesi olarak, mesleki beceri kurslarımıza büyük önem veriyoruz. Yıl boyunca üretilen el emeği eserleri yılsonu sergileriyle halkımızın beğenisine sunuyoruz. Tüm kursiyelerlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum ve hepsini tebrik ediyorum” dedi.