Eğitime Destek Vermeyi Sürdüreceğiz…

ordu-vakifba-3Vakıfbank İlkokulu Müdür ve Okul Aile Birliği üyeleri Başkan Seyit Torun’u makamında ziyaret ettiler.

Ordu Belediyesinin eğitim kurumlarına yaptığı yardım ve verdiği destek devam ediyor. Birçok okulda bahçe düzenlemelerinden, teknik ekipmana, sıcak asfalttan araç ve gereçe kadar imkanlar ölçüsünde yardımda bulunan Ordu Belediyesi, istek ve beklentilere de cevap vermeye çalışıyor.

Vakıfbank İlköğretim Okulu Müdürü Hüsnü Gürsoy ve Okul Aile Birliği Üyeleri de Başkan Seyit Torun’u makamında ziyaret ederek, yapılanlar için teşekkür ettiler ve okullarının ihtiyaçları için de taleplerini ilettiler.

Belediye Başkanı Seyit Torun ziyaret için teşekkür ederken, geride kalan süreç içerisinde Ordu Belediyesinin imkanları ölçüsünde eğitim kurumlarına her türlü desteği verdiğini ve buna devam edeceğini söyledi. Ülkenin geleceğinin iyi eğitim almış genç nesiller olduğuna vurgu yapan Başkan Seyit Torun, alınan bu eğitimin de uygun koşulların oluşturulduğu eğitim yuvalarında gerçekleşebileceğini ve bu ortamların iyileştirilmesi için de Ordu Belediyesi olarak üzerlerine düşen her şeyi yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.