ERDEMLİ’DE ÖRNEK DAVRANIŞ

Erdemli Doğa Limon Kulübü (ELİDOK), Erdemli Belediyesi ve Erdemli Kent Konseyi, Erdemli sahilinde çevre temizlik etkinliği yaptılar. Tüm Erdemli sahillerinin temiz kalması konusunda yoğun çalışmaların yapıldığını bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu konuda sivil toplum kuruluşlarının da destek vermesinin sevindirici olduğunu söyledi.

ELİDOK, Erdemli Belediyesi ve Kent Konseyininde de destek verdiği bir etkinlikle Erdemli sahilinde mıntıka temizliği yaptı. Çevre temizliğine vatandaşların duyarlı olmalarını önemsedikleri dile getiren ELİDOK sözcüsü Menderes Kalay, bu etkinlikle yaşadıklara yerin temiz kalması adına dikkat çekmek istediklerini beyan etti. Etkinliğe destek veren Erdemli Belediyesi ve Kent Konseyine teşekkür eden Kalay, bundan sonrası için de bu tür etkinliklerin içerisinde yer alacaklarını söyledi.

Erdemli sahillerinin temizliği adına yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını hatırlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da; “Erdemli hepimizin ortak paydasıdır. Bu ortak payda etrafında birleşirsek kazanan Erdemli olacaktır. ELİDOK bu kapsamda güzel bir adım attı. Emeği geçenlere ve ilgi gösterenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Topraksu tesislerinden başlayarak Erdemli Çamlığında sona eren sahil temizliği etkinliğinde katılımcılar, hem eğlendiklerini hem de Erdemli için bir şeyler yapmanın hazzına vardıklarını söylediler. Yapılan açıklamalarda çevre temizliğine dikkati çekmek adına bu tür etkinliklerin devam edeceği vurgulanırken, bu tür etkinliklerde her zaman destek veren Erdemli Belediyesi Temizlik ve Çevre Koruma Müdürlüğüne özellikle teşekkür edildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.