YORGUN GİTTİLER MUTLU DÖNDÜLER

Etimesgut Belediyesi, Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ile okullarında başarılı olan öğrencilerden oluşan 100 kişilik gençlik grubu için Kış Kampı düzenledi.

Etimesgut Belediyesi’nin gençlik kış kampı sona erdi

Öğrenciler, Niğde Çamardı Demirkazık Kampı’nda dolu dolu zaman geçirdiler. 4 gün süren kamp boyunca gençler hem eğlendiler hem de kendilerini geliştirecek aktivitelere katıldılar.

Çeşitli oyunlar oynayarak eğlenen gençler, bilgi yarışmalarıyla da bilgilerini ölçtüler.
Eğitici programlarla beyin jimnastiği yapan öğrenciler, birlikte çalışabilme yeteneklerini de gösterdiler. Kampta öğrenciler birbirleriyle kaynaştılar yeni arkadaşlıklar kurdular. Öğrenciler, kamptan enerji depolayarak döndüler.

GENÇLERE TAVSİYELER
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, başarının ödüllendirilmesinin öğrencilerin motivasyonlarını artırdığını belirterek, “Etimesgut Belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Hem okullarımıza hem de öğrencilerimize yönelik birçok projeyi hayata geçirdik. Yaz ve kış kamplarımız da bu hizmetlerimizdendir. Bu yılki kampımız yine dolu dolu geçti. Öğrencilerimiz keyifli bir tatil fırsatı yakaladılar. Bütün öğrencilerimize ikinci eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.