RAKETLER YARIŞACAK

Yaş sınırı yok: Herkes katılabilecek

Etimesgut Belediyesi, gençlerin spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak ve masa tenisi sporunun ilçede yaygınlaştırılması amacıyla masa tenisi turnuvası düzenliyor. 3 kategoride düzenlenecek masa tenisi turnuvası 21- 22 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Her yaştan sporcu, 17 yaş altı çocuklar, 18- 24 arası gençler, 25 yaş üstü büyükler kategorilerinde şampiyonluk için ter dökecekler.

Turnuvaya katılmak isteyenler, 19 Şubat tarihine kadar Etimesgut Belediyespor Kulübü’nün Atatürk Stadyumu’ndaki hizmet binasına başvurularını yapabilecekler. 2 gün sürecek turnuva, Etimesgut İlkokulu Spor Salonu’nda yapılacak. Dereceye girenlere Etimesgut Belediyesi tarafından çeşitli ödüller verilecek.

eti2