Mevlüt Karakaya: MHP sahada, MHP alanda

Mevlüt Karakaya; MHP sahada MHP alanda

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Pursaklar Belediye Başkan Adayı Süleyman Tamkoç ile birlikte, Pursaklar Seçim İletişim Merkezi’nin açılışına katıldı. Karakaya, “Kimse MHP nerede diye sormasın, MHP sahada, alanda her daim çalışmakta” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Karakaya, Pursaklar Belediye Başkan Adayı Süleyman Tamkoç ile birlikte, Pursaklar Seçim İletişim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Karakaya açılışta yaptığı konuşmada, “Milliyetçi Hareket, berekettir. Yağmurda ve soğukta burada bizleri yalnız bırakmadınız, Allah hepinizden razı olsun, emeklerinizi boşa çıkartmasın” dedi.

Son 1 yıldır 9 bölgede 9 büyük miting düzenlediklerini belirten Karakaya, “25 ilçede her gün asgari 10 bin eve giriyoruz. 4 aydır alanlardayız. Kimse MHP nerede diye sormasın, MHP sahada, alanda her daim çalışmakta” ifadelerini kullandı.