TEPEBAŞI’NIN CAMİLERİ ÖZENLE TEMİZLENİYOR

Tepebaşı Belediyesi ibadethanelere yönelik sürdürülen çalışmalarla vatandaşların ibadetlerini temiz, rahat ve sağlıklı bir ortamda yapmalarını sağlıyor.

Çalışmalarla tüm camilerde bulunan halılar süpürülerek yıkama makineleriyle temizlenirken pencereler ve vatandaşların kullandığı tüm alanlar büyük bir özenle temizleniyor.

Okullarda da benzer çalışmalar yürütülürken, temizlik çalışmalarının yanı sıra zararlılara karşı ilaçla mücadele ve salgın hastalıklara önlem almak için dezenfekte çalışmaları da yapılıyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Sütlüce Mahallesi Orta Cami’yi ziyaret ederek yapılan çalışmaları denetledi ve Cami cemaatiyle sohbet etti.

Başkan Ataç “Vatandaşlarımızın temiz mekanlarda ibadet yapmaları ve çocukların temiz ve sağlıklı mekanlarda eğitim görmeleri bizim hassasiyet gösterdiğimiz bir konu. Ekiplerimiz bu hassasiyetle okul ve ibadethanelerin temizlik ve bakımlarını gerçekleştiriyor. Sık sık okul aile birlikleri ve cami cemaatleri ile bir araya gelerek değerlendirmeler yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan olumlu geri dönüşler almak bizleri mutlu ediyor” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.