Yeşilyurt’ta Konut Sahiplerine Büyük Müjde

Belediyemizin Girişimleri Neticesinde Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Konutları Hak Sahiplerine Dağıtılıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Belediyemizin ortaklaşa yürüttüğü “ Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi “ kapsamında 10 bloktan oluşan 320 adet konutun hak sahiplerine dağıtımı başladı. TOKİ tarafından teslim işlemleri 30 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında Osmaniye Yeşilyurt Şantiyesinde gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili olarak TOKİ’den yapılan açıklamada, Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi’de konut almaya hak kazanan vatandaşlarımızın ilk olarak Ziraat Bankası A.Ş. Osmaniye Şubesi’ne başvurmaları, banka işlemlerin ardından bir gün sonra Yeşilyurt Mahallesi’ndeki şantiye binasında konutlarını teslim gerektiği bildirildi.

Proje hakkında açıklamada bulunan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, TOKİ ve Osmaniye Belediyesi işbirliği neticesinde yapımı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmeye başlanan projenin Türkiye’de örnek kentsel dönüşüm çalışmalarından birisi olduğunu söyledi. Başkan Kara açıklamasında TOKİ nezdinde Ankara’da yaptığı girişimler neticesinde yapı kullanma izni tanzim edilerek binaların hak sahiplerine dağıtımına hazır hale getirilmesinin sağlandığını belirterek bölgede yeni kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Osmaniye’nin şehirleşmesi noktasında kentsel dönüşüm projelerinin büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Kara konutlarını teslim alan hak sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

TOKİ tarafından teslim işlemleri devam eden konutlar arasında belediyemize ait 32 adet konutun da yer aldığını belirten Başkan Kara bu konutların vatandaşlarımıza dağıtımı ile ilgili de Osmaniye Belediyesi tarafından çalışmaların sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.