LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIN YANINDAYIZ PROJESİ 15 ŞUBAT SAAT:13.00 DA PAZAR NTVSPOR’DA!

Tepebaşı Gençlik Meclisi ve NSK Eskişehir Basket ortaklığında düzenlenen Lösemili Çocukların Yanındayız projesi, 8 Şubat 2015 Pazar günü, Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü Spor Salonu’nda oynanan NSK Eskişehir Basket- Galatasaray Liv Hospital maçı ile hayat buldu.

Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hematolojisi Bölümü’nde tedavi gören lösemi hastası çocukların yataklarının yenilenmesi başta olmak üzere; hem hastalar, hem de hasta aileleri ve yakınları için hastanenin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen Lösemili Çocukların Yanındayız Projesi, lösemi hastası minik arkadaşımız 8 yaşındaki Çağrı Odabaşı’nın destekleri ve cesareti ile hayata geçti.

Hem sosyal medyada destek gören, hem de basketbolseverlerin ilgisini çeken projeye bir destek de Ntvspor’da yayınlanan Spor Pazarı Basketbol programının sunucusu İsmail Şenol’dan geldi. Tepebaşı Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Kaygısız ve lösemi hastası arkadaşlarına destek olmak için NSK Eskişehir Basket ile sahaya çıkan Çağrı Odabaşı, 15 Şubat Pazar, saat 13:00’da NtvSpor’da yayınlanacak Spor Pazarı Basketbol programına konuk olacak.

Projenin başlangıcından sonuna kadar hangi aşamalardan geçildiği, projeye neden ihtiyaç duyulduğu ve projenin nasıl sonuçlandığına dair keyifli bir sohbetin gerçekleşeceği program; projenin daha çok kişiye ulaşmasını ve başka projeler için de ilham kaynağı olmasını hedefliyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.