ERDEMLİ’DE BELEDİYE MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kayıkçıoğlu Tesislerinde Erdemli’ye bağlı mahalle muhtarlarıyla bir istişare toplantısı düzenledi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Tollu, “sorunları ilk ağızdan dinleyerek çözüme kavuşturmayı amaçlıyoruz. Bu toplantıları daha sık düzenleyerek kaliteli hizmetlerle, kaliteli bir Erdemli oluşturmak için çalışacağız” dedi.

Erdemli Belediyesi, düzenlediği yemekli toplantıda muhtarlarla bir aray ageldi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun başkanlığında düzenlenen toplantıya muhtarların yanısıra Büyükşehir ve ilçe belediyesi meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir belediyesi yetkiklileri, Erdemli Belediyesi Başkan Yardımcıları ve belediye birim müdürleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Arpaçbahşiş Mahalle Muhtarı Ali Basır, davetlilere hoş geldiniz diyerek, düzenlenen toplanı ile ilgili memnuniyetini dile getirdi.

Erdemli’ye yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili olarak muhtarların görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu tür toplantıların sık sık düzenleneceğini söyledi. Muhtarlarla soru cevap şeklinde bir söyleşi yapan Belediye Başkanı Tollu, “Bugüne kadar mali anlamda sıkı bir çalışmamız oldu ve mali yapımızı güçlendirdik. Sizler de göreceksiniz ki Mart ayından itibaren hizmetlerde büyük bir atılım gerçekleştireceğiz” dedi. Konuşmasının devamında amaçlarının hiç kimseyi ayırt etmeden, eşit bir şekilde her yere hizmet götürmek olduğunu ifade eden Tollu, 12 mahalleden 71 mahalleye çıktıklarını ve her mahalleye ayrı yarı en iyi hizmeti sunacaklarını, hiç kimsenin bundan şüphesi olmaması gerektiğini vurguladı. Erdemli Belediyesinin durmadan son gücüyle çalışmaya alışkın olduğunu kaydeden Tollu, şuanda bütün mahallelerin sorunlarını tespit ettiklerini, muhtarlardan gelen istekler doğrultusunda da aciliyet durumuna göre mart ayından itibaren hizmet atılımına başlayacaklarını söyledi. Toplantının çok faydalı geçtiğini söyleyen muhtarlar, “bize böyle bir imkân sunduğu için Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu’ya teşekkür ediyoruz, sorunlarımızın çözüme kavuşturulacağına inanıyoruz ve sabırla bekliyoruz” dediler. Yemekte konuşan Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kurt, muhtarların sorunlarını dile getirirken, kendilerini biraraya toplayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti.

Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, bu tür istişare toplantılarının tüm sivil toplum kuruluşlarını kapsayacak şekilde devam edeceği ve sonucunda Erdemli’nin çağdaş, yaşanabilir ve tercih edilen bir şehir olarak büyümeye devam edeceği bildirildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.