ZARAR GÖREN ESNAFIMIZA GEÇMİŞ OLSUN

Haftalık mutat Encümen Toplantısı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında bugün gerçekleştirildi. Başkan Yücel, hava muhalefetinden zarar gören esnaflara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Alanya Belediye Encümeni bugün Belediye Başkanı Yücel Başkanlığında Encümen üyelerinin ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Yücel, “Toplantıda; Zabıta Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, İmar Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü ve diğer birimlerimizden gelen evraklar değerlendirildi. Şehir merkezinde kira sözleşmesi dolan belediye mülkleri için tekrar şartname hazırlanarak onların sözleşmeleri yenilendi” dedi.

BAŞKAN YÜCEL, “HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE ZARAR GÖREN VATADAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN”…

Encümen toplantısında geçtiğimiz hafta yaşanan hava muhalefeti nedeniyle zarar gören çiftçi ve esnaflara da geçmiş olsun dileklerinde bulunan Yücel, “Başta çiftçilerimiz olmak üzere zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Kötü hava şartları üç gün, dört gün sürdü ve bu süreçte bazı vatandaşlarımız büyük zarar gördü. Türkler Mahallesi’nde bulunan balıkçı barınağındaki esnaflarımız özellikle büyük sıkıntı yaşadı. Allah’tan bir daha bu olayların yaşanmamasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

YÜCEL, ZİRAAT ODASI YÖNETİMİNE DE BAŞARILAR DİLEDİ

Alanya Belediyesi Başkanı Adem Murat Yücel, toplantıda Ziraat Odası Başkanı ve Yönetimine de başarılar dileyerek, Alanya’yı her zaman Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte yönetmek istediklerini tekrar vurguladı. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimlerde tekrar Ziraat Odası Başkanlığına seçilen başkan ve yönetim kurulunu tebrik eden Yücel, yeni yönetime başarılar diledi. Belediye Başkanı Yücel, “Biz her zaman söylemişizdir, Sivil Toplum Örgütleriyle birlikte yöneteceğiz diye. Ziraat Odası bizim için önemli bir temsilcilik, önemli bir oda. Başarılar dilerim.” değerlendirmesinde bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.