ETİMESGUT’TA KAR KEYFİ

Etimesgut Belediyesi, vatandaşların kışın da parklardan en iyi şekilde yararlanabilmeleri için yoğun temizlik çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkların yürüme ve koşu yollarıyla oyun ve fitness gruplarını kardan temizledi.

Karın tadını çıkarmak isteyenler parklara koştu

Etimesgut Belediyesi, vatandaşların kışın da parklardan en iyi şekilde yararlanabilmeleri için yoğun temizlik çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkların yürüme ve koşu yollarıyla oyun ve fitness gruplarını kardan temizledi. Parkların temizlendiğini gören Etimesgutlular, kışlık kıyafetlerini giyip karın tadını çıkarıyorlar. Her yaştan Etimesgutlu parklarda gönüllerince eğleniyor. Kimi fitness setlerinde sporunu yapıyor, kimisi de günlük koşusunu aksatmadan devam ettiriyor. Karın keyfini en çok çıkaran ise yine çocuklar oluyor. Çocuklar, kardan adam yapıp kar topu oynayarak, kar kümeleri üzerinde yuvarlanarak, Ankara’da yılda ancak birkaç kez yaşanabilen karın keyfini çıkarıyorlar. Ailecek parka gelip eğlenenler renkli görüntüler oluşturuyor. Bu anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çeken vatandaşlar, karın olumsuzluklarını bir kenara bırakarak doyasıya eğleniyorlar.

Öte yandan Etimesgut Belediyesi karla mücadelesini aksatmadan sürdürüyor. Etimesgut merkez, Eryaman, Elvankent ve Eskişehir yolu güzergahındaki mahallelerde ekipler, kar yağışı ve buzlanmaya karşı çalışma yaparak yolların açık kalmasını sağlıyor. Yol açma ve tuzlama ekipleri 24 saat görev yapıyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.