Adana Su Ve Kanalizasyon İdaresi Durmak Nedir Bilmiyor…

Aski Ekipleri Zor Şartlara Aldırış Etmiyor.

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri yağan yağmura aldırış etmeden tüm zor şartlara rağmen şehrin farklı noktalarına hizmet götürmeye devam ediyor.

Tellidere Mahallesi, Şakirpaşa Ova Mahallesi ve Hayal Park civarında bakım yapan ASKİ, bu bölgelerde yağmur suyundan dolayı vatandaşların zorluk yaşamaması için çalışıyor.

Yapılan kontrollerin ardından daha önceden su baskını olan yerlerde artık tıkanma olmadığı ve yaşanan sorunların son bulduğu tespit edildi.

Durum değerlendirmesi yapan Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Pekar personellerin özverili çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Pekar, “ASKİ olarak, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle üzerimize düşeni her koşulda yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Öncelikli amacımız tüm vatandaşlarımızın şehrin altyapısıyla ilgili şikayetlerini çözüme kavuşturmaktır. Görüyoruz ki daha önceden çalışma yaptığımız yerlerde tekrardan aynı sorunlar yaşanmamakta. Bu da bizleri çok mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.