BAŞKAN YÜCEL: “DEVLET ÜNİVERSİTESİ ALANYA’YA HAYIRLI OLSUN”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın yıllardır özlemi olan Alanya Devlet Üniversitesi’nin Alanya’ya hayırlı uğurlu olmasını diledi. Başkan Yücel, “Alanya’ya verdiği önemi gösteren Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na ve bu konuda emek sarfeden herkese Alanya halkı adına teşekkür ediyorum.” dedi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in her platformda dile getirdiği Alanya’ya devlet üniversitesi kurulması ile ilgili müjdeli haber bugün geldi. Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya’ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Alanya’ya Devlet Üniversitesi kurulacağını açıkladı. Devlet Üniversitesi’nin Alanya için çok önemli olduğuna dikkat çeken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “ Bugün, heyecanla Başbakanımız’dan bu müjdeli haberi bekliyorduk. Alanya’nın bu talebini sık sık dile getiriyorduk. Başta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

ALANYA’NIN MARKA DEĞERİ YÜKSELECEK
“Alanya Devlet Üniversitesi Alanya’nın marka değerine değer katacaktır.” diyen Belediye Başkanı Yücel, Devlet Üniversitesi’nin Alanya’nın sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiklerine çok güçlü yansımalarının olacağını kaydetti. Başkan Yücel, “Alanya adına bugün çok sevinçliyiz. Gerçekten Alanya’nın en önemli ihtiyaçları arasındaydı. Devlet Üniversitesi’nin gerçekleşmesinden sonra Alanya’nın il olmasının da artık çok uzak bir hayal olmadığını daha iyi anlıyoruz.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.