Başkan Sözlü, Özgecan Aslan’ın ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ölümüyle Türkiye’yi acıya boğan Özgecan Aslan’ın evine giderek, ailesine başsağlığı diledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mersin’in Tarsus ilçesinde katledilen ve ölümü ülke çapında infiale yol açan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın Mersin’deki evini ziyaret ederek, ailesine başsağlığı diledi. Ziyarette, Özgecan Aslan için Kuran okundu. Hüseyin Sözlü’nün eşi Zeynep Sözlü’nün de katıldığı ziyarette, aile fertlerine başsağlığı dilendi, acı paylaşıldı.

Özgecan Aslan’ın babası Mehmet Aslan’la bir araya gelen Başkan Hüseyin Sözlü, “Özgecan’la aynı yaşta çocuklarımız var. Özgecan Aslan, toplumsal vicdanın sesi oldu. Allah rahmet eylesin. İnşallah benzer olayların yaşanmaması için bu acı olay bir vesile olur. Allah ailesine sabır versin. Elbette giden gelmiyor, ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah annesine, babasına, ailesine yardımcı olsun” dedi.