ALANYA BELEDİYESİ, “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ”NÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLAYACAK

Alanya Belediyesi, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle bir dizi program hazırladı.

Pazar günü Kültür Merkezi’nde Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in saat 14.00’deki “Hanımellerinde Açan Çiçekler” isimli İpek Kozası Sergisi ile başlayacak program, Alanya Fotoğraf Sanatçıları Kulübü’nün fotoğraf sergisi, Uzm.Psikolog Sinem Çelenk ve Diyetisyen Şule Yavuz Demir’in ”Her Şeye Rağmen Kadın Olmak” Konulu Söyleşisi ve “İyi Geceler Anne” isimli tiyatro gösteri ile devam edecek.

Kutlama program ücretsiz olup, tüm vatandaşlara açıktır.

PROGRAM:
14.00 – “Hanımellerinde Açan Çiçekler”Alanya Belediyesi – Halk Eğitim Merkezi İpek Kozası El Ürünleri Kursu Sergisi
14.30 – “Kursiyerlerin Fotoğraf Sergisi” AFSAK
15.00 – Uzm.Psikolog Sinem Çelenk ve Diyetisyen Şule Yavuz Demir ile ”HER ŞEYE RAĞMEN KADIN OLMAK” Konulu Söyleşi
20.00 – “İyi Geceler Anne” İsimli Tiyatro Gösterisi