ZABITAYA KOMANDA EĞİTİMİ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, “Her zaman formda ve zinde zabıta görmek istiyorum” dedi, zabıta müdürlüğü personeli haftanın 3 günü sabah sporuna başladı. İş akışının aksamaması için gruplar halinde yapılan ilk spor Atatürk Stadyumu’nda yapıldı.

STADYUM’DA SPOR
Zabıtalar sabahın erken saatinde spor kıyafetleriyle statta bir araya geldiler. Etimesgut Belediyespor antrenörleri nezaretinde ısınma hareketleri yapan zabıtalar daha sonra koştular, şınav ve mekik çektiler. Genç zabıtalar antrenman boyunca ayakta kalmayı başarırken orta yaşlı zabıtaların zorlandıkları dikkatlerden kaçmadı. Genel olarak zabıtalar, kondisyonlarıyla göz doldurdular. Zabıtaların antrenmanına Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Ünal da katıldı.

ZİNDE VE GÖREVE HAZIR
Zabıta ekipleri sporlarını haftanın 1 günü toplu halde statyumda; diğer 2 günü de karakolların bahçelerinde düzenli olarak yapacaklar. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, zabıta ekiplerinin formlarını korumaları gerektiğini formda olmayan zabıtaların da kısa sürede form tutmaları gerektiğini ifade ederek, “Hizmet alanımız genişledi. Zabıta sayımız 102’yi buldu. Zabıtalarımız hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için her zaman göreve hazır, zinde enerjik olmak zorundalar. Bunun için sporlarını aksatmadan devam ettirecekler” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.