BAŞKAN TOLLU ÇİÇEK DAĞITTI

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediye çalışanları da dahil olmak üzere Erdemli’li kadın vatandaşlara çiçek dağıttı. Tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Başkan Tollu, Erdemli sokaklarında gezerek vatandaşlara çiçek takdim etti.

Erdemli Belediyesi Dünya Kadınlar Günü sebebiyle kadınlara yönelik etkinliklerine devam ediyor. Erdemli şehir merkezinde kurulan stantlarda kadın vatandaşlara çiçek dağıtan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “kadınlar bizim başımızın tacıdır, onlar için yapılacakları elbette bir güne sığdırmak mümkün değil, ama biz bir nebze de olsa onları unutmadığımızı göstermeye çalışıyoruz. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

Başkan Tollu Belediye olarak kendi düzenledikleri etkinliklerin yanı sıra bazı sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği kadınlar günü etkinliklerine de katıldı. Tema vakfı ve Kadın Emek Derneğinin düzenlediği etkinliklere katılarak buralarda da çiçek dağıtımını sürdüren Başkan Tollu’ya kadınlar, nezaketinden dolayı teşekkürlerini sundular. Belediye’de çalışan bayan çalışanları da unutmayan Tollu, oda oda gezerek tüm çalışanlarına çiçek takdiminde bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.