Günaydın: İnsana ve yeşile dostuz

İnsana ve yeşile dostuz

Balçova’da Orman İçi Piknik Alanı açılışında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı GÖKHAN GÜNAYDIN, “İzmir, şehircilik anlayışıyla gelişiyor” dedi.

Balçova Belediyesi’nin Orman Genel Müdürlüğü’nden devraldığı ve kentlilerin vakit geçirebileceği biçimde düzenlediği, Orman İçi Piknik Alam törenle açıldı. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı GÖKHAN GÜNAYDIN ve Gazeteci Yazar Uğur Dündar katıldı.

Açılışta konuşan Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Türkiye’de kişi başına en çok yeşil alanın Balçova’da düştüğünü belirtti, “Biz kentten para kazanmak derdinde değiliz. Elbette kentin bir rantı olacak, ancak biz bu rantı 78 bin Balçovalı’nın çıkarları doğrultusunda kullanacak bir anlayışla çalışıyoruz” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı GÖKHAN GÜNAYDIN ise, “İzmir köye döndü” diyenlerin şehircilikten anladıkları tek şeyin betonlaşma olduğunu belirtti, “İzmir’deki belediyelerimiz ve Balçova Belediyesi, bu anlayışı reddediyor. Biz bu yüzden İzmir’i çok seviyoruz. İnsana ve yeşile dost bir anlayışla, başını İzmir’in çektiği bu kervana 30 Mart günü İstanbul’u da, Ankara’yı da katacağız” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.