ETİMESGUT LİDERİ EVİNDE DEVİRDİ

3. Lig 3 Grup ekiplerinden Etimesgut Belediyespor çıkışını sürdürüyor. 26. haftada lider Anadolu Üsküdar’a konuk olan Etimesgut Belediyesi, sahadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı.

Anadolu Üsküdar 1908 Spor – Etimesgut Belediyespor: 1-3

ETİMESGUT LİDERİ EVİNDE DEVİRDİ

Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu’nda oynanan maçı İlkay Aydın, Bülent Uludoğan, İhsan Kırbıyık, Erdem Mertoğlu hakem dörtlüsü yönetti. Maçın 14. dakikasında ev sahibi ekip Üsküdar, Çagatay Çeken’in attığı golle 1-0 öne geçti. Etimesgut gole 22. dakikada Furkan Safi ile cevap verdi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odalarına 1-1’lik skorla gitti.

3-1 YENDİ
İkinci 45 dakikada sahada daha baskılı oynayan bir Etimesgut vardı. Etimesgut Belediyespor’un atakları sonuç verdi ve Rıdvan Kaval attığı golle Etimesgut’u 2-1 öne geçirdi. Golün şokunu yaşayan Üsküdar, Cemal Küçükyılmaz’ın golüyle ikinci şoku yaşadı. Maçın 90 dakikası 3-1 Etimesgut Belediyespor’un üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonuçla Etimesgut 3 puanı hanesine yazdırırken Üsküdar’ı da liderlik koltuğundan indirdi.

PLAY OFF İÇİN UMUTLANDI
32 puanla 13. sıradaki yerini koruyan Etimesgut ekibi, düşme potasından bir adım daha uzaklaştı. Bitime 7 hafta kala Play-Off Grubu için de umutlarını artıran Etimesgut Belediyespor bu hafta kendi evinde Ayvalıkgücü’nü ağırlayacak. 29 Mart Pazar günü saat 13.30’da oynanacak maç Etimesgut için büyük önem taşıyor.

DEMİREL’DEN KUTLAMA
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, takımı galibiyeti ve yakaladığı çıkış için tebrik ederek, “Takımımız, gerçek gücünü göstermeye başladı. İnşallah lig sonuna kadar böyle devam eder” değerlendirmesinde bulundu.