Erdemli, Özgecan Aslan’ı unutmadı

ERDEMLİ BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM PROGRAM “EL-BEŞİR”

Erdemli Belediyesi 15 Şubat 2015 akşamında Alyans Düğün Salonun da El-Beşir (S.A.V) adlı muhteşem bir program düzenledi. Muhammet Emin Kutlu, Mehmet Erarabacı, Ahmet Kemal Bacak ve Semazen Grubunun katılımıyla gerçekleşen programa Erdemli’liler yoğun ilgi gösterdi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu programı vahşice öldürülen Özgecan Aslan’a ithaf ettiklerini belirtirken, programda Özgecan için dualar edildi, Kuran-ı Kerim okundu.

Alyans düğün salonunda Erdemli Belediyesi tarafından organize edilen El-Beşir (S.AV) adlı programla ilgili değerlendirmede bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye olarak şimdiye kadar hiç sevgililer günü programı düzenlemediklerini vurgulayarak, bu sene de bu tarz bu programlar tertip etmediklerini söyledi. Başkan Tollu Sözlerini şöyle sürdürdü: “Ancak, onun yerine El beşir isimli bir programı halkımızla buluşturduk. Sevgililer sevgilisi Peygamber Efendimiz için düzenlediğimiz El- Beşir (S.AV) adlı bu program çok güzel geçti. Mübarek ve güzel Kur-an-ı Kerimimizi güzel okuyan ve o güzel ezanla kalbimizi titreten hafızımıza çok teşekkür ediyor, ağzına sağlık diyorum. Erdemli’ye nice böyle güzel geceler hediye olsun. Böylesine hoş bir programı, bizim maneviyatımızla bağdaşmayan bir sevgililer günü eğlencesi yapmak yerine halkımızla paylaşmak istedik. Onlara armağan ettik. Her ne kadar daha önceden planlamış olsak da; bu programı, geçtiğimiz günlerde vahşice öldürülen güzel kızımız Özgecan Aslan’a ithaf ediyoruz Erdemli Belediyesi olarak. Cenab-ı Allah kızımıza rahmet, sevenlerine sabırlar versin.”

Programda Muhammet Emin Kutlu yaptığı sohbet ile Dünya Kuran ve ezan okuma birincisi Mehmet Erabacı ise okuduğu Ezan-ı şerif ve Kuran-ı Kerim ile izletyicilerin çok büyük beğenisini kazandı. Programın yöneticisi Ahmet Kemal Bacak ise okuduğu ilahilerle salonda bulunanları mest etti.

Yoğun bir ilginin gözlendiği programa, MHP İlçe Başkanı Bekir Özsu ve ilçe yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Cevat Şahin ve yönetimi, MHP Mersin Milletvekili Aday Adayları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Programda katılımcı sanatçıların birbirinden güzel eserleri ve Kur-an-ı Kerim ve Ezan-ı Muhammedi tilaveti dinleyicileri kendinden geçirdi. Program Semazen grubunun sunumuyla son buldu. Program sonunda vatandaşlar böylesine muhteşem bir organizasyon ve sevgililer günü eğlencesi yerine böyle bir programı düzenlediği için Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür dileklerinde bulundular.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.