BAŞKAN YÜCEL, 1 YILINI CANLI YAYINDA ANLATACAK

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Alanya Belediye Başkanlığı görevine seçilen Adem Murat Yücel, birinci hizmet yılını ‘1. Yıl Özel’ programında Alanya halkına anlatacak.

7 Nisan 2014 tarihinde yapılan devir teslim töreni ile Alanya Belediye Başkalığı makamına oturan Belediye Başkanı Yücel, 10 Nisan Cuma günü saat 20.30’da Hasan Ağa Konağı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek, geçirdiği bir yılın değerlendirmesini yapacak.

ATV VE KANAL A’DAN CANLI YAYINLANACAK

Göreve geldiğinden bu yana özel açıklama ve röportaj vermeyen Belediye Başkanı Yücel, ‘1. Yıl Özel” programı ile ilk kez bir televizyon programına katılacak. Alanya’nın yerel televizyonları Kanal A ve ATV’de canlı yayınlanacak programa, ilçedeki gazete ve televizyon kuruluşlarının temsilcileri katılacak. Canlı yayın programında Başkan Yücel, bir yıl süresince yaptığı çalışmaları ve 4 yıl içinde gerçekleştirmeyi hedeflediği projeleri anlatacak. Başkan Yücel, programa katılan gazetecilerin sorularını yanıtlayacak ve özel açıklamalarda bulunacak.