ERDEMLİ’DE BELEDİYE VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

Erdemli Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, belediyeye ait bir midibüs Mobil Hizmet Aracı olarak kullanılmaya başladı. Belediye olarak hayatı kolaylaştıracak yeniliklere büyük önem verdiklerini dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, mobil hizmet aracının vatandaşlar için birçok kolaylığı sağlayacağını söyledi.

Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre, şu an bayan vatandaşları kanser taramasından geçmeleri için Mezitli Toplum Sağlığı Merkezine götürmek için kullanılan aracın, ileriki dönemlerde mobil ödeme ve danışma amaçlı birçok alanda kullanılacağı bildirildi. Belediye olarak ödeme hizmetlerini de artık vatandaşın ayağına götürdüklerini vurgulayan Başkan Tollu, “vatandaşa kolaylık sağlayacak her türlü yeniliği Erdemli’ye getiriyoruz. Yeni Büyükşehir yasasıyla hizmet alanımız genişledi. Vatandaşlarımızın çoğu belediyeye gelecek zaman ve imkâna sahip değil. Bundan dolayı biz de belediye olarak vatandaşımızın ayağına gidelim dedik ve bu amaçla mobil hizmet aracını hizmete başlattık. Erdemli’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BELEDİYEMİZİN UFKU GENİŞ
Şimdilik, bir araçla başlanılan “Mobil Hizmet Aracı” hizmetinin, ihtiyaca göre araç sayısının arttırılarak sürdürüleceği bildirilirken, belediye başkanı Tollu, amaçlarının vatandaş odaklı hizmet olduğunu kaydetti. Nerede insan orada hizmet anlayışına göre çalışmalarını sürdürdükleri dile getiren Tollu, Erdemli Belediyesinin ufkunun geniş olduğunu vurguladı ve bundan sonrası için de bu tür hizmetlerin halka ulaşacağının altını çizdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.